PRESENEČENJE: zgodnejše prijave v novo sezono tekaške skupine KAŠ

Tekači Konjiške atletske šole (KAŠ) smo letos pohiteli in odprli prijavo za nove člane že danes! 8. maja vabimo vse, ki jih tek vsaj malo zanima, da se nam pridružijo. Obljubimo, da bomo poskrbeli za visoko motivacijo!

Pod strokovnim vodstvom trenerjev Natalije, Ane in Roka se bomo učili in vadili pravilne tehnike teka ter se skupaj pripravljali za udeležbo na Konjiškem maratonu – pa tudi kakšnega drugega bomo obiskali. Naši redni tekači vam bodo zagotovo zaupali, da smo super družba in se imamo vedno ODLIČNO.

Začetni ali nadaljevalni?
Vadili boste ločeno v dveh skupinah, začetni in nadaljevalni, glede na vaše predznanje in fizično pripravljenost. Takega, ki je »premalo« pripravljen, torej ni! 
Trening sam pa bomo razdelili takole:
1. ogrevanje
2. raztezne vaje
3. glavni del treninga
4. iztek
5. rahlo raztezanje

Treningi tekaške skupine bodo potekali na atletskem stadionu OŠ Ob Dravinji vsako sredo ob 19.30. Še posebej pozitivna novička je, da trening ne odpade niti v slabem vremenu, saj imamo na voljo telovadnico! 🙂

Za vadbo boste odšteli 20 € na mesec, če pa se boste odločili za 5-mesečni paket, ki traja od maja do septembra, pa boste tekli le za 10 € na mesec. Paketna prijava se poravna v enkratnem znesku 50 €.

Če se v KAŠ-evo Tekaško skupino še niste prijavili, pa bi si to želeli, to še vedno lahko storite, tako da izpolnite spletno prijavo ali pa se kakšno sredo ob 19.30 zglasite na atletskem stadionu OŠ Ob Dravinji v Slovenskih Konjicah.

PRIJAVITE SE ZDAJ!