Začetek treningov 2020

Epidemija je praktično ohromila svet, nas priklenila na dom in v mnoge naselila strah in tesnobo. V KAŠ-u smo se že pred časom odločili, da se bomo proti epidemiji borili z geslom: TRENIRAJMO SAMI, DA BOMO SEPTEMBRA TEKLI SKUPAJ.
To geslo nosi troje sporočil:
1. Zavedati se moramo resnosti situacije in se obnašati odgovorno.
2. Pomembno je, da poskrbimo za svoje zdravje, kamor spada tudi naše gibanje.
3. Življenje po epidemiji obstaja in prihaja. Ostati moramo optimistični in ohraniti upanje.
Zato smo se v KAŠ-u odločili, da po sproščanju vladnih ukrepov, ki trenutno dopušča treninge REGISTRIRANIH ŠPORTNIKOV, pričnemo s treningi : SLOVENSKE KONJICE 2. IN 3. SKUPINA ter TEKAŠKA SKUPINA.

S treningi bomo pričeli, predvidoma v sredo, 20.5.2020.
Kot smo že zgoraj navedli, se lahko treninga udeležijo samo tisti, ki so REGISTRIRANI PRI ATLETSKI ZVEZI SLOVENIJE. Vsi tisti, ki bi se treninga radi udeležili in še niste registrirani pri AZS, izpolnite priloženo prijavnico za registracijo in mi jo pošljite na mail: info@ad-kas.si .
V tem tednu še bomo pridobili vse informacije o pogojih za izvajanje treningov iz strani NIJZ. Trenutno vemo le- to, da bodo skupine številčno omejene ( točne številke še ne vemo ) .
Za lažjo organizacijo pričetka treningov, vas naprošam, da mi najkasneje do petka, 15.5.2020 sporočite kdo se bo treningov udeleževal. Ker bo število udeležencev treningov omejeno, bodo imeli prednost tisti, ki se bodo prijavili prej.
Najkasneje v ponedeljek, 17.5.2020 vam sporočim, vse informacije glede prvega treninga ( ura, čas, kraj, cena, delitev skupin … ).

Za vsa morebitna vprašanja sem vam na voljo na telefonsko številko: KAŠ: 064 187 250

Veselimo se srečanja z vami,